Het Studio Grensstad blog

  • De vernieuwde website Studio Grensstad

    12-12-2020 kan in de boeken als een memorabele dag. Het vernieuwde Studio Grensstad website is online. De site is sneller met een moderne audio speler, nieuws uit de regio, 3 meter ontvangstrapporten en natuurlijk de beste muziek.

    En we vieren de verjaardag van Studio Grensstad. Studio Grensstad is alweer 7 jaar on air.

ENORM PRESENTEERT NIEUWE SINGLE ‘STRANGE WORLD’

Holten, 22 januari 2021 – de Enschedese band ENORM brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Strange World’ uit. Het nummer, geïnspireerd door de lockdown, is het eerste product van de samenwerking met Van Hoevelaak Records die in september 2020 werd gestart.

ENORM heeft in zijn bijna 25-jarige bestaan inmiddels een aanzienlijk aantal albums en singles uitgebracht waaronder ‘Zoe’, ‘Reach For The Roses’ en natuurlijk de Twentse kersthit ‘Op Hoes Op An Veur Kesmis’. Daarnaast is ENORM producent van de theaterproductie ‘Kerst met Ballen’. Met de nieuwe single en het daaropvolgend materiaal wil de band zijn landelijke bekendheid vergroten en voet aan de grond zetten in Duitsland.

JUNE SIXTEEN PRESENTEERT NIEUWE SINGLE ‘A LITTLE LONGER’

June Sixteen (Angelique Piovillico & Patrick de Kok) gaat 16 februari los met alweer hun derde single “A Little Longer”. Voor deze opvolger van “Marrakech” werkte het Amsterdamse koppel samen met zanger Edwin Balogh, die ooit deel uitmaakte van de legendarische Hongaarse band Omega en te horen is op het “The Electric Castle” album van Ayreon. Daan Janzing (Maiden United en Jahat) tekende voor de gitaarpartijen en productie van de track. Patrick en Daan hebben al eens eerder samengewerkt in de metal-/rockband My Favorite Scar.

 “A Little Longer” is een heel ander genre. Deze akoestische rockballad is als een filmische roadtrip die kabbelend voorbij stroomt.De rauwe krachtige stem van Edwin en het pure ongepolijste gitaarspel van Daan vormen de song tot een ruwe diamant. De track werd opgenomen in de “In The Room” studio.
June Sixteen schrijft haar songs en nodigt steeds weer andere muzikanten uit om mee te creëren. Niet alleen de muzikanten variëren per song maar ook de muziekstijlen. Van Americana, Arabische sounds, Blues tot nu een Rockballad. Eind 2021 verwacht June Sixteen haar debuutalbum uit te brengen.
Ook bij deze single zijn Angelique en Patrick weer knettertrots op het eindresultaat. De ondersteunende videoclip is door de lovebirds bedacht en geproduceerd.
 

Reacties zijn gesloten.